Blogg RSS för Blogg

Sida 1 av 8. Visar 5 av 40 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 8 [ Nästa ]

Klä dig snyggt på jobbet och på fest med en pencil klänning!

Datum: 2018-02-20 09:30
Författare: Kundservice

Klä dig snyggt på jobbet med en pencil klänning!
PencilklänningAtt klä sig snyggt på en konferens eller andra arbetsrelaterade aktiviteter kan ibland vara stora frågetecken. Hur du ska klä dig beror ofta på i vilket sammanhang du ska göra dig vacker till.
Ett säkert kort är alltid klänning, är det konferens kanske du ska slå till lite och sikta lite högre med en snygg pencilklänning. Vintertid är det allra skönast att ha en långärmad variant, medans på sommaren är svalare med en kortärmad. Tänk på att du väljer färgsättning ganska neutralt oavsett om ni ska på konferens eller kanske enbart after work under någon fredag. På vintern passar otroligt nog gråa varianter medans sommartid lite mer lyster och färg.
Pencilklänningar passar bra till både konferenser, after work eller att medverka i olika affärsmöten. Denna klänningsmodell gör dig mer kvinnlig och inte minst mer respektabel. Det bästa med en pencilklänning är att man kan använda dom både till fest och på jobbet. Du kan köpa en snygg pencilklänning med hög kvalité till bra pris, du hittar dom ofta för mellan 500-800 kronor.
Många varianter av pencilklänningar!
Det finns oerhört mycket olika varianter på pencilklänningar, det finns retro, 50 tals och modeller från samtliga modeepoker. Dessa klänningar är ofta starkt förknippade med att du skall vara smal och snygg för att kunna använda dom. Vi vågar påstå att det är absolut snyggast att använda en pencil om du har lite kurvor och kräver plus size, det plockar fram din kvinnlighet på ett snyggt och sensuellt sätt.


Jetsettrend expanderar för ännu bättre service och snabbare leveranser!

Datum: 2018-02-17 09:32
Författare: Kundservice

Jetsettrends lager i BoxholmJetsettrends flyttar hela sitt lager i Boxholm till dubbelt så stor lokaler än tidigare. Flytten gör det möjligt att expandera med ett större sortiment, men den största vinsten blir att vi kan erbjuda snabbare leveranser än tidigare. Jetsettrends har funnits i 11 år och 2017 var företagets bästa år sedan starten 2007. Vi har haft problem med främst utrymmet i vårt gamla lager, en sak som vi råder bot på när vi nu flyttar in på Postgatan 7B i Boxholm. Jetsettrends startade i London 2007, sedan 2013 är Jetsettrends ett företag som funnits i Boxholm som ligger i södra Östergötland, nära gränsen mot Småland.

Större sortiment!
Nu får vi möjligheten till att utöka vårt sortiment ytterligare, detta för att fullfölja våra mål att vara Sveriges största leverantör av Retro, 50 tals och Rockabillykläder för medvetna kvinnor. Utbudet kommer fortfarande vara retro, men vi ska nu erbjuda bättre utbud av både vinter och sommarkläder samt att utbudet på snygga skor ska bli större. Det är just vinterprodukterna som vi har sett en större förfrågan på, snygga retro kappor och andra produkter som gör kvinnor ännu vackrare även under vinterhalvåret.

Jetsettrends nya butik
I anslutning till lagret kommer det också att uppföras en butik, jetsettrend har tidigare bara haft ett litet showroom, men som nu i stället blir en riktig butik som kommer ha fler öppetider än det tidigare showroomet. Du som kund kommer att kunna handla och prova våra produkter på plats. Vi ska försöka göra ett besök hos oss till en upplevelse och hoppas att vi kommer att lyckas med det till fullo säger Veronika som är ansvarig för butiken i Boxholm.


Jetsettrends etablerar sig i Nybro på Cazandras Parfymeri

Datum: 2017-09-25 14:55
Författare: Kundservice

Cazandras Parfymeri i Nybro börjar sälja jetsettrends produkter!
Chevrolet Bel airDen 5 Oktober slår Cazandras parfymeri upp portarna för sin nya butik! Butiken kommer ligga i direkt anslutning till torget i Nybro centrum. Cazandra har påvisat en stor vilja att utveckla sin försäljning och fick kontakt med oss på jetsettrend under våren. Jetsettrends bedömer läget som bra med närhet till stora fästen i Småland, Blekinge, skåne och inte minst Öland som bara är från 1 timmes bilfärd från Nybro. Med vår satsning på att kavla ut vårt berömda märke fanns ingen tvekan i att börja samarbeta med Cazandras! Dom hade idéerna och jetsettrend nappade och så blev det. I stort sett kommer Cazandras erbjuda hela Jetsettrend sortiment, med undantag av ett fåtal varor som presenteras på hemsidan. Sortimentet baseras på Retro, rockabilly och 50 talskläder i märket jetsettrends. Utvecklingen av Jetsettrends produkter sker med stor omsorg, där fokus ligger på Kvalité och service. Det är viktigt att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter med allt ifrån enfärgade klänningar till de mer traditionella prickiga klänningarna.

Jetsettrends uppkom som idé under 2006 i Las vegas, USA och startades upp 2007 i London år 2017 firar Jetsettrends med att fira 10 års jubileum med att vara det första företaget att återigen sälja prickiga 50 tals klänningar till kvalitets och prismedvetna kvinnor över hela Sverige.


Att vara snygg på jobbet är alla kvinnors rättighet!

Datum: 2017-06-28 07:17
Författare: Kundservice

Att vara välkädd på arbetet är en rättighet som vi har tagit fasta på att alla kvinnor har stor rätt till!

Jetsettrend lanserar en kollektion av klänningar som är mycket starkt inspirerade från retrostilen. Dessa klänningar som lämpar sig till modemedvetna kvinnor har en stil från både 50 talet och 60 talet med ett inslag av moderna mönster och tankar. Kollektionen som vi säljer är speciellt utvalt till kvinnor som arbetar både inom kontor, men kanske också andra yrkeskategorier där man behöver vara snyggt och propert klädd i sitt arbete. Vår kollektion har en dämpad ton som passar bra till kontor, bank och andra administrativa yrken.

Först ut att presentera denna klädkollektion eller som arbetsklädsel och workingdress som det ibland kallas på internationellt språk är Jetsettrends skotskrutiga pencil klänning. Klänningarna är noga utvalda och har gälla färger som passar lika bra att användas på festliga tillställningar som kanske till vardags och på jobbet.


All plast ska bort från Jetsettrends verksamhet innan 2019

Datum: 2017-06-01 17:46

Jetsettrends har beslutat att all plast i verksamheten ska vara borta till 1 juni 2019!
Det är ett led i att vara med att bidra för friskare sjöar och en vackrare natur. Beslutet har vuxit fram under en period och det första steget är att allt yttre emballage ska vara utbytt till kartong eller kraftpapper. Nästa steg blir att paketera våra enskilda produkter som skydd av emballage som är skonsamt för miljön.

Arbetet kommer att pågå stegvis och kraven på våra leverantörer har redan påbörjats! Omställningen till förnybart emballage till 100% beräknas pågå under två år.


Sida 1 av 8. Visar 5 av 40 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 8 [ Nästa ]