Blogg RSS för Blogg

Sida 1 av 8. Visar 5 av 38 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 8 [ Nästa ]

Jetsettrends etablerar sig i Nybro på Cazandras Parfymeri

Datum: 2017-09-25 14:55
Författare: Kundservice

Cazandras Parfymeri i Nybro börjar sälja jetsettrends produkter!
Chevrolet Bel airDen 5 Oktober slår Cazandras parfymeri upp portarna för sin nya butik! Butiken kommer ligga i direkt anslutning till torget i Nybro centrum. Cazandra har påvisat en stor vilja att utveckla sin försäljning och fick kontakt med oss på jetsettrend under våren. Jetsettrends bedömer läget som bra med närhet till stora fästen i Småland, Blekinge, skåne och inte minst Öland som bara är från 1 timmes bilfärd från Nybro. Med vår satsning på att kavla ut vårt berömda märke fanns ingen tvekan i att börja samarbeta med Cazandras! Dom hade idéerna och jetsettrend nappade och så blev det. I stort sett kommer Cazandras erbjuda hela Jetsettrend sortiment, med undantag av ett fåtal varor som presenteras på hemsidan. Sortimentet baseras på Retro, rockabilly och 50 talskläder i märket jetsettrends. Utvecklingen av Jetsettrends produkter sker med stor omsorg, där fokus ligger på Kvalité och service. Det är viktigt att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter med allt ifrån enfärgade klänningar till de mer traditionella prickiga klänningarna.

Jetsettrends uppkom som idé under 2006 i Las vegas, USA och startades upp 2007 i London år 2017 firar Jetsettrends med att fira 10 års jubileum med att vara det första företaget att återigen sälja prickiga 50 tals klänningar till kvalitets och prismedvetna kvinnor över hela Sverige.


Att vara snygg på jobbet är alla kvinnors rättighet!

Datum: 2017-06-28 07:17
Författare: Kundservice

Att vara välkädd på arbetet är en rättighet som vi har tagit fasta på att alla kvinnor har stor rätt till!

Jetsettrend lanserar en kollektion av klänningar som är mycket starkt inspirerade från retrostilen. Dessa klänningar som lämpar sig till modemedvetna kvinnor har en stil från både 50 talet och 60 talet med ett inslag av moderna mönster och tankar. Kollektionen som vi säljer är speciellt utvalt till kvinnor som arbetar både inom kontor, men kanske också andra yrkeskategorier där man behöver vara snyggt och propert klädd i sitt arbete. Vår kollektion har en dämpad ton som passar bra till kontor, bank och andra administrativa yrken.

Först ut att presentera denna klädkollektion eller som arbetsklädsel och workingdress som det ibland kallas på internationellt språk är Jetsettrends skotskrutiga pencil klänning. Klänningarna är noga utvalda och har gälla färger som passar lika bra att användas på festliga tillställningar som kanske till vardags och på jobbet.


All plast ska bort från Jetsettrends verksamhet innan 2019

Datum: 2017-06-01 17:46

Jetsettrends har beslutat att all plast i verksamheten ska vara borta till 1 juni 2019!
Det är ett led i att vara med att bidra för friskare sjöar och en vackrare natur. Beslutet har vuxit fram under en period och det första steget är att allt yttre emballage ska vara utbytt till kartong eller kraftpapper. Nästa steg blir att paketera våra enskilda produkter som skydd av emballage som är skonsamt för miljön.

Arbetet kommer att pågå stegvis och kraven på våra leverantörer har redan påbörjats! Omställningen till förnybart emballage till 100% beräknas pågå under två år.


Youtubern Anja Rosenskjold lanserar

Datum: 2017-04-30 17:13
Författare: Kundservice

Youtubern Anja Rosenskjold lanser sin egna retro, 50 tals och retroklänning

Vad vill du göra nu?
Titta på Anja klänningen
Gå till jetsettrend första sida


Vägen till att bli en godkänd Jetsettrend klänning

Datum: 2017-04-04 06:39
Författare: Kundservice

Det här handlar om dig och din nya retroklänning från Jetsettrends egna fabrikat!

Mönster till retroklänningVägen fram till en nyproduktion av en retro eller rockabilly-klänning börjar oftast i garderoben hemma hos farmor eller mormor! Det har hänt att vi även har hittat snygga modeller på andra spännande ställen eller genom tips på mönster från både medarbetare och våra underbara kunder. Det som främst skiljer en retroklänning från förr tills idag är storlekarna. De klänningar som tillverkades och såldes på 50 talet var anpassat efter dåtidens mänskliga storlekar och mänskligheten var mycket mindre på den tiden än vad vi är idag! När vi påbörjar en tillverkning av vårt egna fabrikat ”Jetsettrend ” är storlekarna den viktigaste faktorn tätt följt av passform och kvalité. En självklar parameter är också priset till dig som kund på klänningen också en viktig faktor. För oss är det viktigt att du ska få en riktigt snygg och en skönt smickrande och sittande klänning till ett bra pris. Vad som också har utvecklats väsentligt genom åren är också kvalitéerna på alla tyger, idag kan vi välja att få hur stretchiga tyger som helst, och det är också en fördel för dig vad gäller komfort vid användningen. Alltid när tyger väljs till vårt egna fabrikat tittar vi på komforten. Vi är av den bestämda uppfattningen att sitter inte din klänning skönt så kommer du inte gilla att bära den. Det avhjälper vi med noga kontroller av alla kvalitets tygerna som används. Jetsettrends fabrikat är noga genomtänkt och utvalt beroende på pris, kvalité och komfort! Kan vi inte leva upp till detta så kommer du troligen heller aldrig att köpa någon klänning från oss.

En klänning under 500kr är troligtvis en dålig kopia eller alls inte har den härligt följsamma kvalité och komfort som du får hos oss! Köper du jetsettrend fabrikat så kan du vara säker på att du får det som du förväntar dig! Hos oss får du också 30 dagars öppet köp! Vi säger också så här, Jetsettrend fabrikat handlar om dig, din stil och att du ska känna dig smickrad och vara för dagen den vackraste kvinnan, men det visste du antagligen innan! Välkommen till Jetsettrends Fabrikat du också!
Se mer: Klicka här: Jetsettrends fabrikat


Sida 1 av 8. Visar 5 av 38 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 8 [ Nästa ]