Blogg RSS för Blogg

Sida 1 av 7. Visar 5 av 34 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 [ Nästa ]

Vägen till att bli en godkänd Jetsettrend klänning

Datum: 2017-04-04 06:39
Författare: Kundservice

Det här handlar om dig och din nya retroklänning från Jetsettrends egna fabrikat!

Mönster till retroklänningVägen fram till en nyproduktion av en retro eller rockabilly-klänning börjar oftast i garderoben hemma hos farmor eller mormor! Det har hänt att vi även har hittat snygga modeller på andra spännande ställen eller genom tips på mönster från både medarbetare och våra underbara kunder. Det som främst skiljer en retroklänning från förr tills idag är storlekarna. De klänningar som tillverkades och såldes på 50 talet var anpassat efter dåtidens mänskliga storlekar och mänskligheten var mycket mindre på den tiden än vad vi är idag! När vi påbörjar en tillverkning av vårt egna fabrikat ”Jetsettrend ” är storlekarna den viktigaste faktorn tätt följt av passform och kvalité. En självklar parameter är också priset till dig som kund på klänningen också en viktig faktor. För oss är det viktigt att du ska få en riktigt snygg och en skönt smickrande och sittande klänning till ett bra pris. Vad som också har utvecklats väsentligt genom åren är också kvalitéerna på alla tyger, idag kan vi välja att få hur stretchiga tyger som helst, och det är också en fördel för dig vad gäller komfort vid användningen. Alltid när tyger väljs till vårt egna fabrikat tittar vi på komforten. Vi är av den bestämda uppfattningen att sitter inte din klänning skönt så kommer du inte gilla att bära den. Det avhjälper vi med noga kontroller av alla kvalitets tygerna som används. Jetsettrends fabrikat är noga genomtänkt och utvalt beroende på pris, kvalité och komfort! Kan vi inte leva upp till detta så kommer du troligen heller aldrig att köpa någon klänning från oss.

En klänning under 500kr är troligtvis en dålig kopia eller alls inte har den härligt följsamma kvalité och komfort som du får hos oss! Köper du jetsettrend fabrikat så kan du vara säker på att du får det som du förväntar dig! Hos oss får du också 30 dagars öppet köp! Vi säger också så här, Jetsettrend fabrikat handlar om dig, din stil och att du ska känna dig smickrad och vara för dagen den vackraste kvinnan, men det visste du antagligen innan! Välkommen till Jetsettrends Fabrikat du också!
Se mer: Klicka här: Jetsettrends fabrikat


Nya märket jetsettrends

Datum: 2017-02-11 10:08
Författare: Kundservice

10 år jubilieum och Jetsettrend kollektion med fokus på storlekar pris och Kvalité

Rockabillyklänningari samband med att jetsettrend firar 10 år under hela 2017 så har vi tagit fram ett eget märke som är baserat på all kunskap som vi har samlat på oss under dessa 10 år som funnits på marknaden. Stora storlekar och strech är ledord för framtagandet av jetsettrends märke, men också alla färger och mönster som ska passa lika bra ihop till bröllopet som till helgens bilcruising som anordnas lite var stans i Sverige. Kvalité, pris och design ska stämma överens för att kunna ge dig den absolut bästa klänningen med tillhörande accessoarer. Bläddra dig runt bland alla underbara klenoder, välj din favorit för att köpa hem och prova! Skulle inte klänningen passa har du hela 30 dagar på dig att returerna eller byta storlek. Välj jetsettrends 50 tals, rockabillyklänningarså kan du vara säker på att du hittar bredaste utbudet, men kanske också till dom absolut billgaste priserna.


Jetsettrend firar 10 år, 2017

Datum: 2016-10-03 14:17
Författare: Jetsettrend

Jetsettrends firar 10 års jubileum 2017! året kommer att kantas av mängder med olika festligheter!

Även om idén till jetsettrend uppkom redan 2006 under Rockabilly Weekend i Las Vegas, Nevada, så startade inte företaget föränns året efter i London. Jetsettrend var pionjärer med att sälja reproduktioner av 50 talets uderbara klänningar i Sverige. Allt skickades från en början direkt från London, men vulkanen Eyjafjallajökull satte stopp för leveranser under 2010 vilket gjorde att man flyttade lagret till Sverige. Hösten 2014 blev Jetsettrend ett helsvenskt företag och den historiskt största tillväxtresa hade börjat. Sortimentet utvecklades mycket och 2017, vårt jubileumsår får jetsettrend en helt egen kollektion av klänningar till försäljning. Du kommer hitta mängder av dom klassiska 50 tals och Rockabilly klänningar till bra priser och noga utvalda storlekar. 2018 tänkte vi åka tillbaka till Las Vegas, och då ska någon av våra kunder ges möjligheten att följa med gratis! Mer om det under nästa år.


klänningar i stora storlekar och plus Size

Datum: 2016-06-02 14:59
Författare: Kundservice

Klänningar i stora storlekar och plussize

klänning Plus Sizeklänningar i stora storlekar och plussize i äkta retro och rockabillystil, men även stora storlekar i 50 tals kläder finns att tillgå i många olika modeller och färger. En retro klänning i plussize och stor storlek är det bästa att mäta sig själv innan man beställer, för att få en snygg klänning som kommer passa för dig till alla planerade evenemang som du ska använda din klänning till! Viktigaste är att klänningen sitter bra över bysten, medans midjan kan man alltid ordna med ett bälte. Ta fram ett måttband och använd sedan storleksguiden för att hitta den perfekta storleken och få en bra passform på din klänning.


Youtubern Anja Rosenskjold gästar Rockabillyparadise! Jetsettrend

Datum: 2016-05-09 16:33
Författare: Jetsettrend

Video när kända Youtubern Anja Rosenskjold gästar jetsettrend i Boxholm!

Den kända Youtubern Anja Rosenskjold gästar jetsettrend showroom i Boxholm. Det är med hela hjärtat som Anja besöker showroomet och testar kanske 30-40 olika klänningar, se filmen och avgör själv vilken klänning som du tycker bäst om!


Sida 1 av 7. Visar 5 av 34 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 6 7 [ Nästa ]