Rockabilly-HERR

Rockabilly Herr kläder och killkläder retro 50 tals

Rockabilly herrkläder finns i fler olika klädesplagg. Du hittar skjortor med stark inspiration av en blandning av 50 tals och den nygamla rockabillykulturen. De flesta Rockabillykillar går klädda i en skjorta, kan vara en specialdesignad ofta en svart med insydda läckra detaljer. Till en rockab...

Rockabilly Herr kläder och killkläder retro 50 tals

Rockabilly herrkläder finns i fler olika klädesplagg. Du hittar skjortor med stark inspiration av en blandning av 50 tals och den nygamla rockabillykulturen. De flesta Rockabillykillar går klädda i en skjorta, kan vara en specialdesignad ofta en svart med insydda läckra detaljer. Till en rockabillyskjorta kan du använda fräcka hängslen, helst lite breda i modellen och ett par mörka jeans. Det finns ingenting som påstår att du måste ha hängslen till en rockabillyskjorta men helt klart så piffar det upp och ger en större tyngd i din utstrålning. Köp en rockabillyskjorta online så får du dom exakta nyanserna inför en raggar eller en cruisingrunda. Läckrast blir om du kan kombinera din retro eller rockabillyskjorta med ett mönster som finns på en rockabilly eller retro damklänning. För att få det rätta utseendet som en man som ska vara rockabilly kan du med fördel kombinera en retroskjorta, och då menar vi en traditionell flanellskjorta med ett par hängslen. Är du lite mer vågad ska du självklart välja en skjorta som är anpassade för herrar och killar i de klassiska symbolerna som hör till retro och rockabilly. Välj ett par mörka jeans och till dessa jeans och rockabillyherrskjorta väljer du tidsenliga hängslen för herrar. Var noga med att vika upp dina jeans för att få till den absoluta looken på din rockabillyutstyrsel för herr och killar. Med lite brylkräm i håret och backslick har du nått max av vad du kan förvänta dig hur en rockabillykille ska se ut. Söker du efter snygga rockabillyherrkläder för herrar eller killar så kan du hitta en del här till låga priser. De billiga retro herrkläder hittar du med fördel online på nätet. Känns den strömmande rockabillymusiken i högtalarna, ta på dig en rockabillyskjorta och rockabilly herrkläder samt lite brylkräm i håret, ett par uppvikta jeans med retro och 50 tals traditionella hängslen så kommer tjejerna ge dig läckra blickar och komplimanger för din extremt fina klädsel. Rockabilly Herrkläder hittar du här välj bland skjortor och andra relaterade klädesplagg som är noga utvalt för honom! De bästa och snyggaste rockabilly herrkläder hittar du här!

Mer

Rockabilly-HERR Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Gubbkepsar

  Gubbkeps retro 50 tals och rockabilly keps

  Gubbkeps eller skärmmössa är en huvudbonad som blev populärt för herrar under 1880 talet i Storbritannien. Sedan den kom till har den fått otaliga namn för att nämna något så finns engelsk keps, retrokeps eller Rockabilly keps. med som namn som de allra flesta kan härleda till en keps för herrar eller gubbkeps som de allra flesta använder som ord för denna trevliga accessoar för honom. Det finns många olika färger och modeller för kepsen som även finns i flera olika utföranden efter tycke och smak. Matcha gärna med en snygg rockabilly skjorta. I begynnelsen av kepsarnas intåg kunde man tydligt se vilken klass i samhället som man tillhörde om man bar en sådan, på gamla foton kan man fortfarande se klart och tydligt att det var mest arbetare som använde keps dagligen. Idag har den fått en plats i modevärlden för män. Bär du en gubbkeps idag kan du tillgodoräkna dig att du är modern och tillhör du subkulturen rockabilly är det ett givet med denna snygga huvudbonad eller engelsk retrokeps. Inom rockabilly har det visat sig att kepsen är en given del och ett par fräcka hängslen av rockabillyklädseln för män och killar.

  Varsågod här kommer lite användningstips:
  - Använd aldrig en retrokeps som är alldeles för lik den klädsel, det kan se väldigt konstigt ut
  -  De flesta gubbkepsar är enkla att para ihop med din kläder de är bruna grå eller beigea och det passar det mesta. Det innebär att dom är neutrala i din färgsättning och passar bra med de flesta kläder och färger.
  - Välj rätt modell och låt den inte vara uppknäppt det kan se kvinnligt ut
  - En gubbkeps bär man under hösten, vinter och våren då den är ganska varm

  Det sägs att gubbkepsen kom fram i under 1880 talets Storbritannien, många historiker menar att det var långt mycket tidigare än så. Under 1600 talet ville britterna öka konsumtionen av ull och det gick så långt att man införde en lag om att bära kepsar av ull under flera dagar i veckan och det fick samtidigt en följd i att kepstillverkningen ökade lavinartat. En riktig gubbkeps med bra kvalité hittar du här på jetsettrends kläder för herrar, vi kallar dom för Gubbkeps rockabilly, retro och 50 tals.

 • Herrskjortor

  Herrskjortor Rockabilly retro och 50 tals

  Söker du en herrskjorta i retro 50 tals eller rockabillystil så hittar du dessa här. Dessa är framtagna för med influenser från den goda tiden på 1950 talet. Anpassning har också skett från subkulturen rockabilly som väljer att kalla blandningen av rock´n roll och punkmusiken. Retro är ett vedertaget ord för äldre och gamla saker och livsstilar och kan innefatta även herrskjortor. Att hitta en snygg och skön herrskjorta för en kille är smidigt, välj alltid om det finns stretchmaterial i tyget, den blir betydligt behagligare att både använda och ha på sig. För att få kalla sig en snygg rockabilly herrskjorta ska det vara flanell eller med snygga insydda detaljer som ger en färgklick. Väljer man till hängslen ger det en puff i rätt riktning på utseendet. Detaljer i herrskjortan är den som gör den riktiga retro och rockabillystilen, man kan också välja en skjorta i flanell eller med ett mer diskret mönster. För dom som är mest vågade kan man få en insydd mönster med pinup tjej på bröstet. En rockabillyskjorta har även en bröstficka . Vill du känna dig välklädd med en rockabillyskjorta kan du välja till ett par snygga jeans, välj mörkblå eller svarta för att matcha. Ett par hängslen och en gubbkeps så är du hemma med din outfit. Till skillnad från damernas rockabilly kläder som innehåller betydligt mera färg så har inte rockabilly herrkläder samma färgsättningar utan mycket av dessa kläder går i grå och svarta toner. Här hittar du stort sortiment av herrskjortor som används både på rockabillyfesten eller på cruisingrundan med din nostalgibil. Här på jetsettrends hittar du stora variationer på herrskjortor som är inom retro 50 tals och rockabilly för både herrar och killar i alla åldrar. Köp till ett par snygga rockabillyhängslen också! Billiga skjortor med hög kvalité känns bäst när du ska köpa herrskjorta online på nätet.

 • Hängslen

  Hängslen Rockabilly retro och 50 tals för herrar och killar

  Rockabillyhängslen för män är nog det mest använda accessoaren i hundra år. Även om hängslen idag är ett modernt inslag och används tillsammans med Rockabilly kläder så används det främst för utseendets skull. dom används främst för att hålla sina byxor eller jeans på plats. Förr i tiden kunde man utröna tydligt vilken klass man tillhörde.  När man använde hängslen så tillhörde man arbetarklassen, även om hantverkare och män använder hängslen idag för att hålla uppe sina byxor eller jeans så gav det en klar signal om i vilken klass som man stod när denna populära accessoar användes. De allra flesta moderna hängslen som kan kallas rockabilly eller retro och 50 tals har krokodilklämma som man enkelt fäster i byxorna, som sedan justeras till en lagom nivå så att det känns både skönt och komfortabelt att bära dessa elastiska rockabillyhängslen för män. Idag kan man hitta hängslen hängandes i varje herres garderob. Visste du att det moderna hängslet för män uppfanns av Albert Thurston år 1820? och användes främst till byxor som var högt skurna. På 1950 talet användes hängslen för utseendets skull och det fanns hängslen i många olika utföranden och färger. Många föredrar breda band med för att sedan fästa hängslena i sina byxor eller jeans, medans andra män föredrar hängslen man fäster i dom speciella jeans där det finns speciella byxknappar.  Att använda rockabilly hängslen förhöjer din stil, använd en snygg skjorta som är anpassad för rockabillystilen. Med ett par moderna hängslen raggar du runt i natten och otaliga blickar kommer att falla på dig. Färgen på hängslen är helt efter tycke och smak, men för att ge dig lite tips och råd om vilka färger så spelar färgen roll in på din skjorta. Är din skjorta vit kan du använda vilken färg som du själv önskar på dina rockabilly hängslen. Du använder snygga hängslen till Jeans, byxor och chinos. Låt fantasin flöda och hitta dom snyggaste som både passar, har ett bra utseende men också ett hängsle som sitter skönt och är riktigt komfortabelt!