Varukorg0

Visa, Mastercard, American Express, Svea Ekonomi

bolero,blus,topp,50 tal retro, Rockabilly

Toppar, blusar, boleros är vår senaste trend inom Rockabilly och Retro stil. Haka på dom senaste 50 tals trenderna och upplev det bästa och bredaste sortiment av toppar och Boleros som finns på marknaden. Våra retro, 50 tals och rockabilly toppar samt boleros är unika och följer årstidernas heta trender ...

bolero,blus,topp,50 tal retro, Rockabilly

Toppar, blusar, boleros är vår senaste trend inom Rockabilly och Retro stil. Haka på dom senaste 50 tals trenderna och upplev det bästa och bredaste sortiment av toppar och Boleros som finns på marknaden. Våra retro, 50 tals och rockabilly toppar samt boleros är unika och följer årstidernas heta trender och modefärger. Du hittar toppar från välkända modedesignern Hell Bunny och jetsettrends men också toppar från andra kläddesigners världen över. Upptäck också våra Rockabillyklänningar i vårt övriga sortiment. En damtopp fungerar för alla tillfällen oavsett om du ska på fest, bröllop, teater eller en galamiddag kan du med fördel använda snygga överdelar i Rockabilly, 50 tals eller retrostil. Har du blick för att klä dig snyggt är en 50 tals damtröja eller damtopp ett givet inslag även som ett klädesplagg som du använder i vardagen, både på jobbet och privat på olika tillställningar.

Att bära en topp eller damtopp i retro 50 tals och rockabilly är också ett bra plagg för dig som kanske inte vill helt vill leva ut din retrostil, utan att kanske vara lite diskret på sommarfesten eller på bilträffen. En fördel att äga en snygg damtopp är att du kan köpa många till billigt pris, du kanske ska ha både en svart, prickig eller en vit topp. Valen är många och du väljer vilken kombination du sätter ihop. Är du mer vågad kanske du ska satsa på en kombination av retro eller 50 tals kjol tillsammans med en av våra vackra toppar. Här hittar du enfärgade toppar, prickiga toppar, enfärgade toppar, snygga tröjor, bolero med lång ärm eller en bolero med kort ärm. Skaffa en snygg 50 tals kjol och är du mer vågad så kan du också skaffa en snygg underkjol med tyll i den i särklass bästa och snyggaste rockabillytrenden.

Se mer

Toppar 

Visa:
Visar 1 - 12 av 66 artiklar