Överdelar Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Toppar

  Överdelar, bolero, blusar och toppar i 50 tals retro och överdelar i rockabilly stil!

  Toppar, blusar boleros är vår senaste trend inom Rockabilly och Retro stil. Haka på senaste trenderna och upplev det bästa sortiment av toppar och Boleros. Våra retro 50 tals och rockabilly toppar samt boleros är unika och följer årstidernas heta trender och mode. du hittar toppar från modedesignern Hell Bunny, jetsettrend men också toppar från andra kläddesigners världen över. Upptäck också våra Rockabillyklänningar i vårt övriga sortiment. En damtopp fungerar för alla tillfällen oavsett om du ska på fest, bröllop, teater eller en galamiddag kan du med fördel använda snygga överdelar i Rockabilly, 50 tals eller retrostil

  Att bära en topp eller damtopp i retro 50 tals och rockabilly är också ett bra plagg för dig som kanske inte vill helt vill leva ut din outfit, utan att kanske vara lite diskret på sommarfesten eller på raggarrundan. En fördel att äga en snygg damtopp är att du kan köpa många till billigt pris, du kanske ska ha både en svart, prickig eller en vit topp. Valen är många och du väljer vilken kombination du sätter ihop. Är du mer vågad kanske du ska satsa på en mer vågad retro eller 50 tals kjol. Här hittar du enfärgade toppar, prickiga toppar, bolero med lång ärm eller en bolero med lång ärm. Skaffa en snygg kjol och är du mer vågad så kan du också skaffa en snygg underkjol med tyll i den i särklass bästa och snyggaste rockabillytrenden.

 • Barntoppar

  Barntoppar i retro 50 tals och Rockabilly stilen.

  Söker du efter snygga tröjor och toppar till barn i retro, 50 tals och Rockabilly så finns det en rad olika kläder att välja på. Här hittar du både stickade tröjor och andra snygga toppar i bomull för barn. Barnkläder i retro och Rockabillystil till billiga priser online. Dom flesta barn är lite kinkiga när det gäller val av kläder därför kan det kanske vara bättre att satsa på en barnklänning i retro 50 tals och rockabilly eller en kombination av de båda.

 • Kappor & Jackor

  Ytterplagg trenchcoat retro Rockabilly kappor och 50 tals jackor 

  Söker du efter snygga och billiga damkappor trenchcoat i retro rockabilly och 50 tals stil?
  med en varm kappa håller du dig varm och skön under höst och vinter. Dessa kappor eller trenchcoats fyller inte bara sin funktion som att värma dig, de är dessutom snygga och mode riktiga. Det finns blå damkappor röda trenchcoat och andra snygga färger i dessa jackor. En snygg retro kappa ska inte bara vara snygg den ska också vara billig och finnas i många storlekar och stora storlekar. Det finns trenchcoat i plus size och alla stora storlekar finns i blått och rött. De klassiska damkapporna finns också i svart och begie. Passa på dig att skaffa en snygg kappa i sann retro eller rockabillystil och du får ett plagg som både håller dig varm och ger dig ett snyggt utseende!