Väskor

Väskor Retro och Rockabilly samt 50-tals handväskor med axelrem och handtag!

handväska 50-tal är i högsta grad ett måste till din retro Rockabilly och 50-tals outfit. Det finns lackat konstläder med vackra mönster och färger i olika kombinationer. snygga rockabilly väskor och andra väl utvalda och billiga handväskor online i 50 tals och 60 tals ...

Väskor Retro och Rockabilly samt 50-tals handväskor med axelrem och handtag!

handväska 50-tal är i högsta grad ett måste till din retro Rockabilly och 50-tals outfit. Det finns lackat konstläder med vackra mönster och färger i olika kombinationer. snygga rockabilly väskor och andra väl utvalda och billiga handväskor online i 50 tals och 60 tals stil till din nya rockabillyklänning. Ska du på 50 tals bröllop är det ett måste att ha en total outfit för ändamålet och en snygg handväska i retrostil. Med snygga handväskor online ger det dig det lilla extra till din snygga klänning med underkjol. Alla våra damväskor och plånböcker i rockabilly eller 50 tals eller 60 tals stil är noga utvalda för att passa till alla klänningar som erbjuds. I retro finns det billiga handväskor för dam med både handtag och axelrem. Det finns flera olika färger som rosa och svarta vita för att gå åt vintagestilen som blomstrar upp. Men en äkta plånbok i lack finns både röd, svart och prickig plånbok. Välj väska efter färgen per er snygga jänkare, här försöker vi bredda färgerna med olika nyanser, även om de flesta färgerna är röda och svarta så finns det säker någon snygg väska som kan matcha er snygga 50 tals bil när ni ska gå på någon bilträff.

Mer

Väskor Det finns 16 produkter.

Underkategorier

  • Plånböcker

    Plånbok 50 tals rockabilly och retro hitta snygga plånböcker i snygga kreationer inom retro

    En plånbok i retro snyggt designad och urformad för rockabilly retro och 50 tals stil ger dig en schysst attityd och en personlighet. Du hittar bra plånböcker som du kan förvara kontokort körkort och de flesta innehar myntfack och särskilt fack för sedlar. En retro plånbok har olika kreationer med allt från rosetter de kan också vara blanka och i färgerna svart och vitt, rosa, lila och grönt. En 50 tals plånbok kan också finnas med det traditionella knäppningen för myntfacket och finns också med knäppning för att hålla körkort och kontokort eller kreditkort på plats. En bra plånbok är utrustad med både myntfack och ett fack för sedlar den har också en läcker snygg pastellfärg en snygg plånbok ska också ha en form av kreation med en rosett eller eller något annat snyggt emblem som gör den trendig och snygg. Matcha gära en vacker plånbok med en av jetsettrends vackra klänningar och för en extra utfyllnad så välj också en underkjol.

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar