Underdelar

Underdelar för henne, underkjolar, strumpbyxor, barnunderkjolar, kjolar 50 tals retro och rockabilly

Underdelar för dam är kläder för henne som ska sitta på nedre delen av kroppen. Det kan vara fluffiga underkjolar om tyll i flera olika storlekar och färger. En underkjol används främst för att göra vidden mer utstrålande som när man använder klä...

Underdelar för henne, underkjolar, strumpbyxor, barnunderkjolar, kjolar 50 tals retro och rockabilly

Underdelar för dam är kläder för henne som ska sitta på nedre delen av kroppen. Det kan vara fluffiga underkjolar om tyll i flera olika storlekar och färger. En underkjol används främst för att göra vidden mer utstrålande som när man använder klänning. Underdelar är även för flickor och tjejer. För barnen finns det underkjolar som också används till klänning. Barnunderkjolar kan också användas till olika föreställningar som sång, dans och teater. Det ger en extra färgklick på scenen. Samtliga underkjolar till både dam och barn finns i pastellfärger, för att nämna några så finns det blå, vita och röda, men också rosa och lila. Till kategorin underdelar hör också kjolar till dam. Här hittar du många härligt vackra kjolar i skimrande vackra färger och olika mönstersättningar. En kjol kan vara ett bra val om man vill vara lite rockabilly eller retroklädd. Alla kjolar finns i alla storlekar, även stora storlekar eller Plus Size. Ska man bära kjol är det också snyggt att välja till ett par strumpbyxor. Väljer du retro eller Rockabilly så kan du välja strumpbyxor med ränder eller vanliga släta. Oavsett om du söker underkjol för barn eller vuxen så kan du hitta många olika varianter här. Söker du en snygg och prisvärd kjol så kan du med fördel välja jetsettrends breda utbud på både kjolar, underkjol, strumpbyxor och inte minst en trosgördel för en alldeles för mycket putande mage. Men en trosgördel ger du din mage ett plattare utseende vilket totalt förhöjer din retro rockabilly eller 50 tals utseende ett snäpp till. Här finns allt som du behöver till undre delen av kroppen, trosgördlar, kjolar och inte minst snygga och billiga underkjolar. Upptäcka alla underbara färgsättningar och vår höga kvalité. Hitta din stilmix med feminina toner till hela underdel. Söker du en festkomfort så ska du bära en kjol med körsbär eller prickar.

Mer

Underdelar Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Underkjolar DAM

  Underkjol med tyll retro, 50 tals och Rockabilly

  Underkjol för extra vidd för dina klänningar och rockabilly kläder Underkjolar eller underklänning med tyll och underkjol är ett måste för att få extra härlig volym till dina klänningar eller bröllopsklänningen, Underkjolen med tyll beställer du i samband med dina övriga rockabillyklänningar online här på Jetsettrends utbudet är brett. Förutom underkjolar kan du beställa acessoarer online som passar extra bra på balen eller rockabillyträffen och Studenten. Ska du ha Bröllop är det givet med en underkjol eller underklänning för den extra volym den ger till din bröllopsklänning. Hos oss hittar du underkjolar i många olika färger, vit underkjol och svart underkjol finns samt en massa andra färgsprakande underkjolar med tyll för att passa samtliga klänningar ur vårt sortiment. Blå underkjol, pastellfärgade underkjolar och röda underkjolar finns och representerade. Beställ en underkjol online till dina rockabilly kläder och klänningar.

 • Underkjolar BARN

  barnunderjolar, tyllkjol eller danskjolar

  Barnunderkjolar finns i flera storlekar och olika färger. Du kan få en svart barnunderkjol eller varför inte en vit. Alla underkjolar eller tyllkjol till barn finns i alla storlekar. Dessa barnunderkjolar kan användas även som scenkläder, teaterföreställningar men också till skolavslutning och som danskjolar eller danskläder utan någon barnklänning. Att dansa i en barnunderkjol ger en fyllig och en riktig svängom känsla. En barnunderkjol i flera olika färger att välja på. För att bli en liten rockabella iklädd även en underkjol eller tyllkjol som matchar till sin prickiga klänning ger en större elegans och en bredare vidd. Underkjolar som du hittar hos oss håller högsta kvalité och passar även när ditt barn ska gå brudnäbb på något bröllop och behöver bröllopskläder Det finns ett brett användningsområde på våra barnunderkjolar eller danskjol. Du kan använda dom till både dans och som brudnäbb eller fylla ut en snygg 50 tals eller retroklänning till sin maximala vidd. Underkjolen för barn är det perfekta vid bröllop och som brudnäbb, välj en storlek anpassat till barn och du får en djupare utstrålning än du någonsin kan ana! Underkjolar till barn används också med fördel som scenkläder eller andra teaterföreställningar.

 • Kjolar

  Kjolar Retro Rockabilly och 50 tals damkjol samt 60 tals stil 

  Kjolar i rockabillystil hittar du i fräscha färger. Ska det vara en kjol till vardags eller fest? valet är ditt! Med en damkjol och en topp blir du vardagens hjältinna på lunchrasten. Många ögon kommer vila på din vackra look i din absoluta snyggaste kjol som lyfter fram din figur och kommer vara väl smickrande för din utstrålning. Hitta den snygga 50 eller 60 tals kjolen här på nätet online. Ska det vara rockabilly kläder eller bara en kjol eller varför inte uppdatera din garderob med en riktigt snygg rockabilly eller retro klänning eller en snygg bandana för håret. Passa på att upptäcka våra accessoarer med snygga handväskor i många olika stilar. Att hitta en snygg och skön kjol online där du dessutom behöver snabb leverans. Här hittar du ett ett stort utbud av damkjolar med de senaste mönstren och de snyggaste färgerna. Men en kjol kan du packa smart inför semestern, med en kjol i ditt bagage får du plats med många retro kjolar, och det är dessutom helt skrynkelfritt och tar inte så mycket på vikten. Matcha med många olika färger i dina kjolar och kanske en snygg retro eller 50 tals top.

 • Strumpbyxor DAM

  Strumpbyxor, Stayups, pinup 50 tals rockabilly knästrumpor och nylonstrumpor Pinup från Jetsettrends känner du dig alltid snygg och fräsch.

  Här hittar du strumpbyxor för Pinup retro och rockabillystil med nätstrumpor för pinup. Vi erbjuder alltid speciella och orignella strumpbyxor som stayup Knästrumpor och nylonstrumpor samt moderiktig strumpbyxa. Våra strumpbyxor finns med många olika mönster och färger Du hittar strumpbyxor online hos Jetsettrends. Du hittar också fräcka strumpbyxor och nylonstrumpor med olika texter som förhöjer din redan fräcka klädsel.

 • Trosgördel

  Gördel och trosgördel, shaper ger platt mage och snyggare former utan skarvar som ger dig en plattare kroppsform

  Om du vet om att det har lagts till några extra kilo runt magen finns det snabba lösningar på om du tex. ska klä dig snyggt i en klänning. Med en trosgördel eller shaper, slimpants som det också kan heta till vardags är lösningen till en plattare mage inte längre bort än att köpa en gördel. Dessa gördlar och shaper är utformade till att eliminera och ge dig en plattare mage och snyggare former helt utan fula skarvar. Använd istället en gördel eller en shaper till din klänning eller andra byxor så kommer du snabbt se otroliga resultat för en plattare mage. Slimpants, eller gördlar är enkla att använda och är tillverkade för att ge dig en snyggare form med en plattare mage på ett enklare sätt.